ZUTATEN:
2 EL brauner Zucker
100 ml Mango-Orangen-Smoothie
500 g Erdbeeren
400 g Mango (TK-Ware)
3-4 Stängel Basilikum (plus Blätter zum Dekorieren)
geröstete Pinienkerne nach Geschmack
ZUBEREITUNG: Mango auftauen lassen.
Den braunen Zucker in einem Topf langsam schmelzen, mit dem Smoothie ablöschen und etwas einköcheln lassen. Beiseite stellen, abkühlen lassen. In der Zwischenzeit die Erdbeeren waschen, abtupfen und – je nach Größe – halbieren oder vierteln. Mango mit dem Sud mischen. Basilikumblättchen von den Stielen zupfen, fein hacken. Erdbeeren zu den Mangostückchen geben, vorsichtig durchheben. Gehacktes Basilikum vorsichtig untermischen.
Anrichten: Mit Basilikumblättern dekorieren und mit gerösteten Pinienkernen bestreuen
Diese Internetseite verwendet Cookies, um die Nutzererfahrung zu verbessern und den Benutzern bestimmte Dienste und Funktionen bereitzustellen. OkayMehr erfahren
Datenschutzerklärung
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
für 4 Portionen
ZUTATEN:
2 EL brauner Zucker
100 ml Mango-Orangen-Smoothie
500 g Erdbeeren
400 g Mango (TK-Ware)
3-4 Stängel Basilikum (plus Blätter zum Dekorieren)
geröstete Pinienkerne nach Geschmack
ZUBEREITUNG:
Mango auftauen lassen.
Den braunen Zucker in einem Topf langsam schmelzen, mit dem Smoothie ablöschen und etwas einköcheln lassen. Beiseite stellen, abkühlen lassen. In der Zwischenzeit die Erdbeeren waschen, abtupfen und – je nach Größe – halbieren oder vierteln. Mango mit dem Sud mischen. Basilikumblättchen von den Stielen zupfen, fein hacken. Erdbeeren zu den Mangostückchen geben, vorsichtig durchheben. Gehacktes Basilikum vorsichtig untermischen.
Anrichten: Mit Basilikumblättern dekorieren und mit gerösteten Pinienkernen bestreuen